Wat Is De Meest Energiezuinige Lamp?  thumbnail

Wat Is De Meest Energiezuinige Lamp?

Published Jul 08, 23
2 min read

Table of Contents


Philips Spot Light Led

Gemiddeld gaat een conventionele TL buis 10. led spot afstandsbediening. 000 uur mee. TL is al een duurzame lichtbron, een gloeilamp gaat bijvoorbeeld gemiddeld maar 1. 000 uur mee. LED-tl-buizen gaan gemiddeld 50. 000 uur mee. LED-buizen gaan dus gemiddeld 5 keer langer mee dan normale TL verlichting. Doordat LED-tl-balken langer mee gaan, hoeft u minder vaak de buis te vervangen.Die besparing betreft niet alleen de kosten van nieuwe buizen, maar in veel gevallen ook de montagekosten (led spot 3000k). led spot gu 5,3 230v. Bij TL buizen die op plekken hangen waar u lastig bij kunt – zoals bij hoge plafonds – brengt het vervangen van één of meerdere buizen relevante kosten met zich mee omdat er dan ook vaak een hoogwerker aan te pas moet komen - led spot effect (g4 led 12v spot).

Stap nu eenvoudig over naar LED-verlichting. Normale TL buizen zijn gemaakt van glas - led spot gu 5.3 dimbaar. Hier zult u dus voorzichtig mee om moeten gaan. De LED-tl-lampen van Led Wereld zijn gemaakt van aluminium en plastic. De bovenkant is gemaakt van stevig aluminium en de onderkant van melkachtig plastic. Door gebruik te maken van melkachtig plastic komt er mooi egaal licht van de buis af net zoals u gewend bent bij TL buizen.

TL buizen bevatten de giftige stof kwik. Ondanks de onschuldige naam maakt kwik dat TL buizen tot het chemische afval behoort. Hierdoor is het niet gezond de lucht uit TL buizen in te ademen. Bij LED-tl-verlichting wordt er geen kwik gebruikt. Om deze reden hoeven LED-buizen niet bij het chemische afval, maar kunnen deze bij het normale restafval gedeponeerd worden.

Dit is bij LED-verlichting anders. LED-balken geven een constant licht waardoor u niet gehinderd wordt door het flikkeren. De powerfactor is een wat technische aangelegenheid. Omdat dit echter een heel belangrijk aspect van verlichting is, voornamelijk bij een groter aantal lampen, is het misschien toch nuttig het volgende te lezen, ook al mist u technische kennis.Het schijnbaar vermogen is het aantal Watt dat op het etiket staat. led spot ip65. Elektronische apparaten met een lage powerfactor verbruiken in werkelijkheid meer (het werkelijk vermogen) dan er op het etiket staat(het schijnbaar vermogen) Dit verschil wordt ook wel blindstroom genoemd (led spot gu4 35mm). De energieleverancier rekent af op basis van het schijnbaar vermogen, tenzij er een speciale meter is geplaatst om de blindstroom te meten. led spot op batterij warm wit.

Latest Posts

Anna's Collection Buitenverlichting

Published Oct 07, 23
6 min read

Buitenverlichting Breda

Published Oct 01, 23
7 min read

Waterdichte Buitenverlichting

Published Sep 23, 23
7 min read